Echipa Learn and Play

foto-bianca-manager

BIANCA – Manager

Bianca este absolventă a Colegiului Universitar “Gheorghe Şincai“ din Blaj, profilul Sociopsihopedagogie, specializarea Institutor Limba engleză.

Cu experienţă în educaţia preşcolarilor, aflându-se permanent în mijlocul copiilor,

Bianca este un atent observator al emoţiilor şi comportamentelor celor mici, preocupându-se în mod constat de asigurarea şi menţinerea unui climat cald şi stimulativ pentru copii.

 

daniDANI – director educațional
Daniela coordonează activitatea educaţională în cadrul Grădiniţei “Learn & Play”, fiind responsabilă de pregătirea şi realizarea activităţilor instructiv-educative prevăzute de programa de limba română cu preşcolarii grupei mici, şi de coordonarea Cursului de Ştiinte ale naturii şi experimente.

Gestioneazǎ aspectele de ordin legislativ, fiind reprezentanta unitǎții ȋn relația cu Inspectoratul Școlar Județean Sibiu

Este absolventă a Facultăţii de Geografie din cadrul Universitătii „Babes- Bolyai” din Cluj-Napoca si a Facultătii de Litere, Istorie si Jurnalistică din cadrul Universitătii “Lucian Blaga” având o experientă de 10 ani în educaţia copiilor.

In anul 2015 a absolvit a Facultatea de Pedagogia Ȋnvǎțǎmȃntului Primar și Preșcolar, din cadrul Universitǎtii Lucian Blaga din Sibiu. Este o persoană pozitivă, comunicativă, energică, cu deschidere către ceilalţi, care îi încurajează pe copii să îşi valorifice spiritul de descoperire, antrenându-i în aventuri educative palpitante şi creative.

cristinaCRISTINA

Am absolvit Facultatea de Psihologie si un master in domeniul :Evaluarii si interventiei in devianta comportamentala», in cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, avand o experienta de 5 ani in activitatea cu copiii.
In prezent sunt studenta la Facultatea de Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar din cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu.Sunt o persoana emaptica, comunicativa, rabdatoare, prietenoasa, ambitioasa si creativa.
,,Arta de a fi educator inseamna sa arzi ca o lumanare pentru a-i lumina pe altii”, adica sa te daruiesti in totalitate, sa fii oaza de verdeata intr-un desert nesfarsit; acesta este motto-ul meu. Ceea ce ma face pe mine sa-mi doresc sa apartin acestui mediu este iubirea fata de copii, placerea de a fi cea care le tine pumnii mici atunci cand tin pentru prima data creionul in mana, de a fi cea care le intaraeste increderea in fortele proprii si ii ajuta sa-si gaseasca identitatea.
Consider ca am cea mai frumoasa meserie, aceea de a lumina zambete si de a oferi o copilarie in culori.

 

luanaANDREEA
Sunt absolventa a Colegiului National Pedagogic” Andrei Saguna” Sibiu, in prezent sunt studenta la Facultatea de Pedagogia Invatamantului Primar si Prescolar, din cadrul Universitatii Lucian Blaga din Sibiu.

Am o experienta profesionala de aproximativ 4 ani. Sunt o fire calma, optimista, vesela, sociabila si creativa. Imi place ceea ce fac si acord fiecarui copil atentia cuvenita, ca ei sa se simta vazuti, ascultati, importanti. Meseria de educator trebuie facuta cu sufletul, nu cu ingrijorarile si gandurile de zi cu zi.

Din punctul meu de vedere, a educa un copil inseamna sa-l ajut sa se autocontroleze, sa-l incurajez, sa-l indrum in a-si corecta singur greselile, sa-l motivez atunci cand este cazul.

 

florina

FLORINA

Mihai Florina – Mihaela, coordoneaza activitatea instructiv – educativa în limba română, la grupa mică.

Este absolventă Colegiului Național – Vocațional Nicolae Titulescu, Slatina, specializarea învățător – educator și a Facultatii de Relatii Internaționale, Ştiinţe Politice şi Studii de Securitate.

Este o fire vesela, optimistă, comunicativă, iubitoare, care îşi canalizează atenţia asupra nevoilor copiilor.

Se remarcă prin seriozitate, sociabilitate, spirit de echipă.

 

 

PAULA

Popovici Paula-Maria – coordonează activitatea instructiv-educativă la grupa mică.

Este absolventă a Colegiului Național Pedagogic „Regia Maria” Deva și în prezent studentă a Universității „Lucian Blaga” Sibiu, la Facultatea de Științe Socio-Umane, specializarea Jurnalism.
Este o persoană veselă, sociabilă, creativă, talentată și energică.

Meseria de educatoare trebuie făcută cu mult drag, pentru că nu oricine are talentul și dăruirea de a îndruma un suflet să pășească spre Universul copilăriei.

 

foto-tanti-chivuta

Tanti Chivuţa, Dora şi Andreea

Sunt persoane deschise, communicative, apropiate de copii, interaționând zilnic cu aceștia într-o maniera plină de căldură și blândețe.
Completează echipa grădiniței, îngrijindu-i cu atenție şi dragoste pe cei mici.

 

foto-corina-oprisiuDr. CORINA OPRISIU

Medic specialist în Medicina de familie, specializare Ecografie

Cu tact, răbdare și înțelegere ii consultă pe cei mici și are grijă de sănătatea lor.